Elna i la Programació d’Animació Educativa PAE.

Hem acabat a Vilanova i La Geltrú tots els PAE, Programa d’Animació Educativa,  que hem fet a les escoles, en general sessions d’una hora encara que a vegades una mateixa escola ens n’ha demanat més. I també a Sitges, que tenen el mateix format però en diuen Programa de Suport Educatiu.

Encara que sigui aconsellable fer més d’una sessió perquè els infants integrin el que aprenen, aquestes sessions han servit per fer una “tastet” de la gestió de les emocions, jocs e relaxació, prevenció de l’assetjament etc… i han obert moltes portes també per fer escola de famílies en molts centres, o poder entrar a la ESO, on tanta falta fa aquest tipus de formació en gestió emocional. L’entrada als instituts és sovint complicada per la càrrega curricular i els diferents mestres, però sempre es pot trobar una solució.

maria osso 2 (2)  maria osso 1 (2)


juny 13, 2017 | Categoria: Elna | Comentaris: cap

 


Deixa una resposta

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.


Bloc de l’Associació

En aquest espai us mantindrem informats sobre les activitats i d'altre informació d'interès

Compartir

bottom