Taller de prevenció de l’assetjament i resolució de conflictes a l’IES Joaquim Mir de VIlanova i la Geltrú

És apassionant quan entres en una classe on aparentment tot va bé, et diuen que no hi ha cap conflicte i finalment estirant a poc a poc del fil es comencen a veure certs nusos que sorgeixen en formes molt diverses (plors, històries que guardaven des de feia massa temps,…), i que permeten desbloquejar o començar a desfer allò que obstaculitzava les dinàmiques de classe. Altres vegades tenen més clar que si que hi ha conflictes, alguns greus, però tampoc saben molt bé què fer-ne, i també hi han els grups on hi ha realment bastanta cohesió i es poden fer altres dinàmiques per continuar en aquest camí. No es tracta de ser només un grup, sinó d’arribar a ser un equip, i per això treballem amb ells allò que no ho permet potser encara, i enfortim les seves aptituds per aconseguir-ho.


gen. 12, 2018 | Categoria: Elna | Comentaris: cap

 


Deixa una resposta

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.


Bloc de l’Associació

En aquest espai us mantindrem informats sobre les activitats i d'altre informació d'interès

Compartir

bottom