Taller de jocs de relaxació a 2on de primària a l’escola Arjau de Vilanova i la Geltrú

Al primer quadrimestre ja vam poder treballar la cohesió de grup, fent diferents dinàmiques amb les dues classes de primària de l’Arjau de Vilanova i la Geltrú. Ara hi hem tornat per reforçar els continguts que ja vam veure, que els nens i nenes recordaven prou bé, i fer-ne de nous. Hem visualitzat, respirat fondo i creat un espai imaginari on poder refugiar-nos i entrar en calma, sempre que sigui necessari.

Com hem vist, les primeres vegades no sempre és fàcil quedar-se totalment quiet en una relaxació, però si es practica sovint, cada cop serà més fàcil. I ara ja saben que ells poden escollir respirar i tornar a estar tranquils abans d’actuar.


febr. 05, 2018 | Categoria: Elna | Comentaris: cap

 


Deixa una resposta

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.


Bloc de l’Associació

En aquest espai us mantindrem informats sobre les activitats i d'altre informació d'interès

Compartir

bottom