Taller de jocs de relaxació i educació emocional a l’escola Maria Ossó de Sitges

A les classes de P3, P4 i P5, els nens i nenes han fet activitats d’educació emocional que els han permès aprendre i al mateix temps gaudir. Mai ​no ​és tard per treballar el món de les emocions, ​això no obstant quan ​més aviat comencem a treballar estratègies per ser intel·ligents emocionalment, ​aconseguirem un aprenentatge molt més sòlid.

En aquest cas tenim la sort de poder fer arribar les nostres propostes als més petits, amb els quals treballem alguns conceptes a través del joc, on aprenen més sobre l’empatia, la identificació de les ​seves ​emocions o la relaxació.


febr. 01, 2018 | Categoria: Elna | Comentaris: cap

 


Deixa una resposta

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.


Bloc de l’Associació

En aquest espai us mantindrem informats sobre les activitats i d'altre informació d'interès

Compartir

bottom