Qui som

 

Som 8 professionals, formades en psicologia, educació social, educació emocional, lleure, PNL, educació infantil, pedagogia, kinesiologia, educació creadora, pedagogia sistèmica, coaching, constel•lacions, neurociència i intel•ligències múltiples. La nostra tasca és acompanyar i facilitar l’evolució de les transformacions personals i grupals.

Treballem plegats per acompanyar els infants, joves i adults a conèixer millor el seu món interior, saber gestionar les seves emocions i saber-se relacionar respectuosament i amorosa amb els altres, mitjançant activitats formatives, lúdiques i amb diverses tècniques de relaxació.


 

foto-Tania

Tània Reyes Torbisco.

Sòcia fundadora d’Elna i Tècnica Superior en Arts Plàstiques i Disseny. He volgut mirar-me les arts des d’una perspectiva educativa i això, juntament amb el meu tarannà inquiet i juganer, m’ha portat al món del lleure. Molt vinculada al teixit associatiu de la meva ciutat, participo activament en diferents col·lectius socials i culturals.

Estudiant d’Educació Social, he après de l’espontaneïtat dels infants treballant com a monitora en una casa de colònies. He treballat d’educadora, donant classes d’alfabetització català/castellà a dones d’origen nord-africà que m’han contagiat el seu afany de superació i el seu coratge. Com a tècnica de serveis socials, fent tasques de coordinació al servei de distribució gratuïta d’aliments municipal, he après a aprofitar allò que la vida ens posa al davant.

M’apassiona el treball amb les persones, aprendre les unes de les altres a tots els nivells. El treball emocional, al meu entendre, passa també per treballar els vincles.


 

foto-cris2

M. Cristina Farré i Agustín.

He estat des de petita una enamorada de la vida, i vaig decidir, fa ja molts anys que, com a dona, la meva existència només tindria sentit si contribuïa a canviar el món injust en el qual vivim. Veient on em ficava, i que res no seria fàcil, em vaig fer, des de molt jove, la ferma promesa que res ni ningú em trauria mai les ganes de riure i vaig aconseguir graduar-me, a la pràctica, en resiliència.

Voltamons, periodista, professora d’idiomes i traductora, directora de lleure, especialista en Educació Emocional, en PNL,  formadora de formadors, postgrau en pedagogia sistèmica i multidimensional, màster en neurociència i intel·ligències múltiples aplicades a l’educació, mare de dos fills i àvia de 5 néts i una de les fundadores de ELNA.

L’acompanyament emocional dins de l’ensenyament era possiblement la conseqüència lògica de qui ha dedicat tota una vida a tractar de pal·liar el sofriment dels més desfavorits, convençuda, com molts, que si canviem l’educació, canviarem el món.


 

foto-Eli

Eli Donaire Hernàndez.

Sóc coordinadora de formació de cursos de Lleure Educatiu, i des que vaig néixer estic vinculada al lleure, primer a través dels meus pares i després per iniciativa pròpia, fins a dia d’avui.

Autodidacta en molts àmbits però també formada en el món de la música, la dansa, les arts plàstiques i la literatura. La meva vida ha girat entorn al voluntariat d’infants, adolescents i joves i crec fermament en l’educació emocional com a motor de canvi social i engrandiment de l’ésser humà.

Camino amb l’Associació ELNA des que va néixer, després d’impartir unes classes en un curs de lleure i trobar-me amb un grup d’alumnes plenes d’energia i empenta, motivades fins els límits, que volien anar més enllà i estaven convençudes de que podien canviar el món.

Em sento orgullosa de pertànyer a aquesta entitat, els resultats obtinguts fins ara parlen per si sols, perquè les educadores que hi participen, s’ho creuen. I el meu granet de sorra, sempre que puc, és de suport pel que calgui i sigui necessari.


 

foto Miriam  Miriam Hernández Roca.

Curiosa, creativa, empàtica, sempre disposada en ajudar als altres. De formació professional Delineant i Tècnica en projectes de Bioconstrucció, Actualment Consultora de Feng Shui Tradicional, professions que compagino per crear espais i habitatges saludables.

Des de  que vaig ser mare, ja instintivament, vaig sentir la necessitat d’ acompanyar als meus fills des d’una altra mirada, deixant l’espai que necessiten per créixer, i amb aquest espai, plegats, ens donem permís per ser i sentir… En aquest temps he fet un procés d’autoconeixement amb l’ajuda d’eines com l’educació emocional i tot el que té a veure amb el creixement personal.

És per això, que estic a ELNA des del seu inici, amb la voluntat de poder aportar el meu granet de sorra, en aquest món tant meravellós com és l’educació emocional.

Actualment dono suport en temes de imatge, web i disseny gràfic… i alhora, ELNA m’aporta eines per poder seguir creixent a nivell personal i social…  Així que estic molt agraïda de poder formar part d’aquesta tribu, amb un objectiu comú, que es el de treballar per un món millor…

 


 

foto-SusanSusana Palazón Cano.

“Si vols canviar la teva realitat, el primer pas es que et transformis a tu.” Així ho crec, però no ha estat descobriment d’un dia, sinó el resultat de tot el meu recorregut fins avui.

El meu caràcter reflexiu i l’ interès per a la investigació em va portar a anar més enllà de la Llicenciatura en Psicología amb la que em vaig graduar a la UB. Tot el que havia après allà, lluny de servir com a resposta, havia obert moltes preguntes.  A la recerca de respostes vaig estudiar Kinesiología i Medicina Bioenergètica.

Paral·lelament, compaginava els meus estudis treballant amb nens i nenes a diversos centres residencials d’acció educativa, experiència de més de 10 anys que, a banda de ser personalment molt enriquidora, em va servir per ser reconeguda com a Educadora Social pel CEESC.

Tant a la consulta, on rebia a persones que patien diferents problemes, com amb el treball de camp amb nens i joves en risc d’exclusió social, vaig detectar que hi havia un generador intern del patiment que ningú volia mirar: les emocions. Era imprescindible donar-li atenció, rebre el seu missatge i expressar-ho de la millor manera, si voliem avançar.  Amb aquest interès em vaig formar en Educació Creadora, per acompanyar en procesos de expressió a través del moviment, la pintura, el fang o el joc de configuració.

Quan tenia més clar que la gestió de les emocions era fonamental per desencriptar situacions difícils i facilitar el creixement, em van convidar a ELNA. Gran trobada! Compartir amb professionals i avançar en aquesta direcció plegats continua sent molt valuós per a mi.

Actualment sóc acompanyant emocional, formadora de professionals que treballen amb persones, acompanyo a l’educació respectuosa i positiva a les famílies, facilito procesos de canvi i creixement personal a través de la Psicologia i gaudeixo del plaer de ser mare .

 


 

foto-Mercè CampsMercè Camps Baiget

Des de ben jove em va motivar molt treballar amb els sectors de la societat menys afavorits, a la vegada que m’atreia molt l’educació dels més petits, sentia que volia aportar la meva intervenció amb una mirada curiosa, àmplia, amorosa a fi de respectar al màxim possible aquesta etapa tan primordial de la vida de les persones, fent-ho extensiu a altres àmbits de l’educació (dones en risc social, nens i joves de centres de menors, i d’altres), per això em vaig formar com a educadora social i infantil mentre em dedicava també al voluntariat, tant a Catalunya com a l’estranger.

La maternitat i la meva professió em van portar al món de l’educació viva i respectuosa pel processos interns i particulars dels infants, i vaig crear Arrels, un projecte dedicat als més petits i a les seves famílies. En aquest temps, vaig formar-me en Pedagogia Sistèmica i Constel·lacions familiars, eines que per a mi ara són claus a l’hora d’acompanyar emocionalment a les persones, tant a nivell educatiu com terapèutic, ja que aporten gran ajuda per abordar assumptes que tenen a veure amb bloquejos emocionals, entre d’altres aspectes.

Sento un gran agraïment pel fet de poder aportar el meu granet de sorra en l’educació emocional a través d’Elna, per contribuir a assolir una societat on prevalgui el respecte, la pau, la justícia i la tolerància.

 


Mar Fontova Gasolfoto Mar

 


En un moment important de la meva vida em vaig adonar que necessitava parar per escoltar-me i coneix-se’m amb sinceritat. Vaig iniciar un camí sense retorn on el Ioga em va donar la clau per obrir la porta de la meva llum interior. Des de llavors no he parat de cuidar-la fent-la brillar més i agraint tot el que la vida em porta sigui del color que sigui.

He estudiat Ciències Empresarials i treballo en el sector financer. Col·laboro amb ELNA fent de tresorera. Combino la meva feina fent de professora de Kundalini Ioga, especialitzada en ioga per nens i ioga familiar. Sento que rebre de ben petits les eines que ens ajuden a prendre consciència del cos, a estar presents i a relaxar-nos és un regal per tota la vida.

Sóc mare de bessons, alumna del curs d’acompanyament conscient. Durant el curs d’Educació Emocional Sistèmica amb ELNA vaig descobrir que caminem junts en l’objectiu d’acompanyar a les persones a conèixer millor com són i a viure des de l’amor per fer d’aquest món un lloc on tots puguem viure amb respecte i harmonia.

M’agrada ballar, riure, cantar, respirar, la natura, jugar i practicar Mindfulness cada dia.

Location

Catàleg ELNA

Clic aquí per descarregar-ho




Family

Tríptic d´ELNA

Informació sobre l´Associació






bottom